BSPF® L&S LOMBBalance System Product Family® L&S Lomb növénykondicionáló permetezőszer

Fermentált gyógynövénykivonat az egészséges növényzetért.

 

Az Balance System Product Family® L&S LOMB növénykondícionáló védi és ápolja az egész növényt, helyreállítja a szimbionta életközösség – a filoszszféra – ökológiai egyensúlyát.

Rendszeres használatával a növények epidermisze megerősödik, az asszililáció intenzitása, valamint a stressztűrőképesség fokozódik. A gyógynövények fermentált hatóanyagai segítik a generatív folyamatokat, mind a reprodukció, mind a termés kötésének támogatásával.

Az egészséges növény teljesítményét a Balance System Product Family® L&S LOMB növénykondicionáló fokozza, mely mind a termés mennyiségében, mind minőségében nyilvánul meg. A korábbi vizsgálatok során megállapítható, hogy a készítménnyel kezelt növények gyümölcsei magasabb cukor tartamat és nagyobb eltarthatóságot érnek el mint a kezeletlen állomány gyümölcsei.

Az Balance System Product Family®L&S LOMB növénykondicionáló különleges recetúráját a hagyományos biodinamikus, organikus gazdálkodás tapasztalataiban jól bevált gyógy- és gyomnövények, valamint a kontrollált, szakaszos fermentációval végzett kivonatolás teszi hatékonnyá. A készítmény tartalmaz neem olajat, mely mind a kiváló tapadásért felel, mind a filoszszférának kedvező nyomelem és asványi anyag összetételt biztosítja. A kártevők a kezelt növényeket kevésbé károsítják, mivel az egészséges növényi hajtások, valamint a gyógynövények kivonata egyaránt képes a kártevők kontrollálására anélkül, hogy bármilyen módon pusztítaná azokat.

Az Balance System Product Family® L&S Növénykondícionáló sikeresen alkalmazható károsodott kultúrák regenerálásánál (pl. jég, fagy, aszály, fertőrések, nekrózisok). A készítmény a kültakaró életközösségének helyreállításával segíti a sebek gyógyulását, az új hajtások életképességét, valamint a beteg részek izolációját.

A gyógynövények kivonata fokozza a növények ellenállóképességét, a fizikai és biológiai stresszhatásokkal, kórokozókkal szemben. A termék összetevőinek kiválasztásánál az évszázados megfigyeléseken alapuló növénytársításoknál alkalmazott növényeket helyeztük előtérbe. Így, egy a bio gazdálkodásban már évszázados tapasztalatokkal rendelkező összetevőkből álló terméket állítunk a nagyüzemi növénytermesztés szolgálatába.

Az organikus alapanyagokból természetes eljárással készített Balance System Product Family® L&S LOMB növénykondicionáló kizárólag a következő (gyógyszerkönyvi minőségű) gyógynövények fermentált kivonatát tartalmazza:

            -csalán

         –vérehulló fecskefű

         -mezei zsurló

         -fekete nadálytő

         -gilisztaűző varádics

         -fehér üröm

Tartalmaz még:

         -dudarit      (bányászott alapanyag)

         -búzakorpa

         -torma

         -fokhagyma

         -chillipaprika

         -neem olaj

Az Balance System Product Family® L&S Lomb növénykondicionáló nem tartalmaz sem szerves-, sem szervetlen toxint, pathogén szervezetet, parazitát, tartósító és állományjavító szereket, ezért közvetlen szüretelés előtt is nagy biztonsággal alkalmazható.

Javasolt technológia, gyümölcs kultúrákban – alaposan kitisztított permetezőeszköz használatával:

Lemosó permetezés (őszi-tavaszi) 10l/ha rügypattanás előtt – (kiegészíthető narancsolajjal, vagy neem-olajjal)

Termés fokozásra rügypattanaáskor 2-5 l/ha

A hajtások kondícionálására 5-8 l/ha dózisban 12-21 naponta

Regenerációra: a kártétel, vagy nagy dózisú növényvédőszer kijuttatását követően 5-8 l/ha dózisban 12-21 naponta

Otthoni, kiskerti felhasználásnál 3dl Balance System Product Family L&S LOMB permetezőszert keverjünk 10 liter vízhez, tehát 3%-os oldatot készítsünk. Kijuttatásnál a lehető legkisebb szemcse méretet használjunk, igyekezzünk minél jobban porlasztani. Figyeljünk arra, hogy a levelek mindkét oldalát érje a permetlé.

 A termék szavatosságát megőrzi 2 évig, +10 és +25°C között, fénytől védett, fedett helyen tárolva, bontatlan csomagolásban. Felbontás után, 180 napig használható.

Várakozási idő: O nap

Az Balance System Product Family® L&S Lomb maradéka csatornába nem helyezhető, azonban kiválóan komposztálható, zöld hulladékokkal keverhető.

Az ökológiai gazdálkodásban a Biokontroll Hungária Nonprofit Kft. megállapítása szerint megfelelő eljárás, hatóanyag, készítmény.

Gyártási és Forgalomba Hozatali Engedély száma:

04.2/1328-2/2018

Egy kis bemutató
Különlegességek
Zöldségbemutató
Erdei Lajos és a hagymái
15 Ft-os felvásárlási ár mellett marad a fán….