BSPF® REGEN

2011-2013-ig felkérésre, adott termékekkel kísérleteket végeztünk különböző szénhidrogénekkel szennyezett területek, talajcsere nélküli mentesítésére.

Az itt szerzett tapasztalatok birtokában 2014-ben saját, speciális termék fejlesztésébe fogtunk.

A fejlesztést Dr. Bíró Borbála professzor asszony, ökológus, egyetemi tanár és Bóday Ádám agrármérnök segítségével közösen végeztük. A fejlesztéshez szükséges vizsgálatokat szerződéses együttműködő partnerünk a BIO-DETECHT Kft. végezte.

Az így kifejlesztett, speciális, adott törzsekből összeállított termék a Balance System Product Family® REGEN márkanevet kapta, illeszkedve elképzeléseinkbe és a márkavédett termékcsaládba. Egymás között röviden csak REGEN-ként (regenerálás) emlegetjük.

2017. június 14-én megkaptuk a Forgalmazási engedélyt.

A termék alkalmas: kommunális és ipari szennyvizek, ipari és természetes lágyiszapok, zsírfogók, komposztálók, hígtrágya, levegőztető tavak, almok, vízgyűjtő tartályok és medencék, valamint szénhidrogénekkel szennyezett talaj-, talajvíz és szénhidrogénekkel szennyezett egyéb felületek kezelésére.

Engedély száma: 12745-6/2017/KORTAP

Az ökológiai gazdálkodásban a Biokontroll Hungária Nonprofit Kft. megállapítása szerint, megfelelő eljárás, hatóanyag, készítmény.

A termék legegyszerűbb használati javaslata:

A Balance System Product Family® REGEN Mikrobiológiai készítmény használata kommunális szennyvíz elvezető rendszer, -csatornák bűzkeltő lerakódásainak megtisztításához:

A BSPF® REGEN készítmény baktériumai a szennyvíz csatornák és műtárgyak falán felhalmozódó szennyezéseket környezetbarát módon tisztítja meg.

A biológiai tisztítási folyamat lényege, hogy a BSPF® REGEN mikrobiológiai készítményben lévő mikróbák a feltapadó szennyeződéseket lebontják, felfalják. 

A legeredményesebb hatást akkor érhetjük el, ha a csatornahálózatba lehetőleg sok helyen egyszerre juttatjuk be a készítményt. 

Felhasználása: a készítményt közvetlenül a házban lévő lefolyókba kell önteni 0,5-1 dl per lefolyó mennyiségben, majd vízzel kell leöblíteni. 

A háztartásban található lefolyók a következők: WC, mosogató, mosdó, kád- zuhanytálca és a padlóösszefolyók. 

A készítmény nem tartalmaz emberre, vagy környezetre káros, veszélyes, vagy toxikus összetevőt. 

A Balance System Product Family® REGEN mikrobiológiai készítmény felhasználásra készen kerül forgalomba.

Mosogató kezelése
Mosdó lefolyó kezelése
Kád lefolyó
Mosdó lefolyó (2) kezelése
Wc kezelése